Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Financijska kriza

Sveti Nikola postao poduzetnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je za pokretanje pravog posla dovoljna tek samo dobra ideja svjedoči nam Osječanin Marjan Ivanović. Bez velikih ulaganja maštoviti Marjan pokrenuo je obrt za zabavne djelatnosti.

Svoju satnicu naplaćuje između 250 i 1.000 kuna. Na ponudi je rođendanski klaun, Uskrsni zec, Djed Božićnjak i naravno Sveti Nikola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte dječakovu reakciju Od Sv. Nikole dobio krumpir i mrkvu Slika nije dostupna Marija i Daniel razveselili mališane 'Sretni smo što za Sv. Nikolu možemo učiniti nešto lijepo'

'Preporuka svima koji nemaju posla, da otvore nešto slično ovome što sam napravio ja. Neka probaju. Ništa nije lagano. Ja sam uspio. Bez kredita, bez ičije pomoći', rekao je Marjan Ivanović.

Najveća investicija u njegovom poslu su kostimi. U Marjanovom ormaru čudesa naći će se kostimi klauna, krampusa, Djeda Božičnjaka, Uskršnjeg zeca. A sve ja započelo kostimom lik kojega više nema.

'Počeo sam kao Djed Božićnjak. Išao kod kumova, prijatelja, za što su mi oni i plaćali. Tada sam i došao na ideju da bi od toga mogao i zarađivati', dodaje Marjan Ivanović.

Marjan je registrirao obrt, a njegov je pomoćnik Krampus.

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene