Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u slučaju Lapthorne

Australski detektivi dolaze u Dubrovnik zbog Britt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva detektiva australske policije poslana su u Dubrovnik kako bi ponovno pregledali svu dokumentaciju u slučaju Britt Lapthorne.

Australka je zadnji put viđena 18. listopada 2008. godine, oko 3.30 sati u latinobaru Fuego na Pilama. Njezino je tijelo nakon opsežne potrage pronađeno u akvatoriju dubrovačke uvale Danče, piše Slobodna Dalmacija.  Navodi kako australski Heraldn Sun piše kako su australski policajci dobili samo tjedan dana za provjeru detalja nerazrješene smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdili nalaz hrvatskih kolega Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena Slika nije dostupna 9 sati prije nestanka: Snimka Britt Lapthorne s nepoznatim mladićima

>> Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba?

Dubrovačka policija ispitala je desetak osoba koje su mogle nešto znati o smrti Australke te su to izvješće poslali australskim kolegama. Slobodna Dalmacija navodi kako je ravnatelj policije Oliver Grbić navodno to izvješće popratio riječima kako žali što u tim razgovorima nije došlo ni do kakvih podataka za istragu o smrti. Policiju je jedan trag doveo do sumnjivca, ali nikako nisu mogli pronaći dokaze pomoću kojih bi ih povezali s nestankom djevojke. Tako će australski detektivi pregledati sve dokumente nakon što su dozvolu čekali godinu dana, a djevojčin otac Dale Lapthorne drži da je tjedan premalo vremena za kvalitetnu istragu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene