Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Potvrdili nalaz hrvatskih kolega

Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku nedavno je iz Australije dobilo obdukcijski nalaz Britt Lapthorne u kojemu je potvrđen nalaz hrvatskih patologa, odnosno rečeno je da se ne mogu utvrditi točan uzrok i vrijeme smrti nesretne Australke.

Kako neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija, obdukcijsko izvješće iz Australije sadrži čak 45 stranica, dok je hrvatski nalaz napisan na jednoj stranici. Australci su pri obdukciji napravili RTG i CT pretragu, tražili su mišljenje antropologa, forenzičkog stomatologa, stručnjaka za lubanje, napravili su sve moguće histološke i toksikološke analize, ali na kraju nisu ni u čemu pobili mišljenje hrvatskih patologa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalazi stručnjaka donose novu teoriju Britt je u more bačena s utezima? Slika nije dostupna 9 sati prije nestanka: Snimka Britt Lapthorne s nepoznatim mladićima

>> Snimka Britt s nepoznatim mladićima

Australci u svojem izvješću pišu da su sva oštećenja na tijelu mogla nastati udaranjem tijela u obalu ili hridi, utjecajem mora i morskih organizama, ali isto tako nisu izostavili nabrojiti sve moguće načine na koje je Britt mogla biti ubijena. To pokazuje nevjerojatnu upornost Australaca koji na sve moguće načine pokušavaju dokazati da je nesretna djevojka ubijena u Dubrovniku.

Australci zaključuju da je i dalje potrebna policijska istraga

I dalje ne prihvaćaju da se Britt zaista mogla poskliznuti i pasti u more okončavši tako na nesretan način svoj život. Australski stručnjaci navode, piše Slobodna, da je smrt Britt Lapthorne nastupila zbog nerazjašnjenog uzroka do kojeg nije moguće doći znanstvenim putem te zaključuju da je potrebna daljnja policijska istraga.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene