Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šetao i fotografirao

Studentica ulovila voajera na Laščini: "Nisi ružna, mogu ti gledati u sobu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica Iva, koja boravi u studentskom domu na Lašćini u Zagrebu, doživjela je neugodan susret sa starijim muškarcem.

U nedjelju oko 6 sati ujutro, kada se vraćala iz izlaska, primijetila je starijeg muškarca kako šeće kompleksom i fotografira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik Studentski život - 2 Posljednje pripreme VIDEO Počinju nove studentske avanture: "Godina će osim zbog učenja biti izazovna i zbog poskupljenja"

"Radi se o gospodinu od oko 65 godina. Nosio je široke naočale s običnim metalnim okvirom, visine do 180 centimetara, puniji, oko 90-100 kilograma", ispričala je za Zagreb.info studentica.

"Pri ulasku u dvorište doma primjetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako se od drveća i grmlja s pozicije 5. paviljona ne vidi ulaz u kompleks promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u pravcu paviljona i ne vodi nigdje drugdje, popela sam se stepenicama prema njemu koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona. Pozdravila sam s "dobro jutro" i pitala kojim dobrom se nalazi tu", priča Iva.

Dotični je na njezino pitanje odgovorio pitanjem - "Je li ovo muški paviljon? Nekad je bio".

Na pitanje tko ga je pustio unutra muškarac je odgovorio da je ionako sve otvoreno. Kada je pokušala otvoriti vrata paviljona zbilja su bila otključana.

"Zalupila sam vrata i pitala ga kako zna i što radi tu. Ubrzo nakon tog sam uključila kameru. Zbunila me smirenost dotičnog i nisam znala što točno reći i napraviti. Predstavio se kao doktor oftamolog i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu", ispričala je Iva i dodala kako su slična iskustva imale i njezine kolegice.

Studentice su i ranije imale susrete s voajerima i sumnjivim tipovima kojima su njihove sobe jako dostupne. Dom ima portira, no nema nadzorne kamere.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene