Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice nevremena

FOTO/VIDEO Stablo se srušilo na aute u Zagrebu: Žena ostala zarobljena u vozilu, izvukli je građani - "Malo je potresena"

Aktualno Galerija Srušeno stablo na Trnskom - 1 Srušeno stablo na Trnskom - 1 Foto: Zeljko Hladika/Pixsell Srušeno stablo na Trnskom - 2 Srušeno stablo na Trnskom - 2 Foto: Zeljko Hladika/Pixsell Srušeno stablo na Trnskom - 3 Srušeno stablo na Trnskom - 3 Foto: Zeljko Hladika/Pixsell +0 Srušeno stablo na Trnskom - 4 Galerija 1/4 >>
U utorak poslijepodne srušilo se stablo u zagrebačkom naselju Trnsko. Palo je preko nekoliko parkiranih i jednog vozila u pokretu.

Nešto prije 19 sati u utorak došlo je do nesreće u zagrebačkom naselju Trnsko.

Vatrogasci su izašli na teren nakon dojave da je stablo palo i da je u jednom od vozila pod stablom zarobljena jedna osoba.

Ljudi su priskočili u pomoć i izvukli ženu iz auta na koji je palo stablo.

Pročitajte i ovo Svinjska kuga - 1 Hoće li rasti cijena mesa? Zbog opasne bolesti počela eutanazija svinja na istoku Hrvatske: "Za nas je ovo katastrofa"

Od zapovjednika zagrebačkih vatrogasaca Siniše Jembriha doznajemo da se stablo srušilo na više automobila. Tri su vozila bila parkirana, a jedno u pokretu.

U njemu je bila zarobljena žena, koja je do dolaska vatrogasaca uz pomoć drugih sudionika u prometu, koji su priskočili u pomoć, izašla iz, vozila bez ozljeda.

Pročitajte i ovo Nevrijeme iznad Slovenije i Hrvatske Upaljen žuti alarm VIDEO Nevrijeme poharalo Sloveniju, padala tuča promjera 3 centimetra: Kiša i vjetar stigli do Hrvatske

"Gospođa je malo potresena, ali sve je u redu. Nema ozlijeđenih, a vatrogasci su brzo stigli", kazao je jedan od očevidaca za 24sata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene