Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenik: Lažni bombaš boji se kemije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska je policija otkrila dio učenika koji su proteklih petnaestak dana lažno dojavljivali policiji da su u njihovim školama postavljene bombe.

Među otkrivenima je i krivac za posljednji takav slučaj, učenik Osnovne škole "Vidici", koji je policiju nazvao sa svoga mobitela u utorak oko 9.30 sati, te učenik OŠ Tina Ujevića, koji je svoju školu nazvao još 23. svibnja iz telefonske govornice, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Policija je otkrila i njihove prijatelje koje će teretiti za poticanje na kazneno djelo, za koje je Zakon predvidio kaznu i do tri godine zatvora. 

Učenici osmog razreda koji pohađa privedeni učenik škole na Vidicima kažu da su istoga dana znali što se planira. 

'On je dan prije najavio da će zbog provjere iz kemije javiti policiji za bombu, i stvarno, u utorak je s još jednim to i učinio. Po školi se posljednjih dana stalno priča o tim bombama i pomislili smo; kad zovu drugi, ajmo i mi nazvati, jer to je sada glavna moda po školama' , oduševljeno su nam ispričali učenici s Vidika. Kažu da ti učenici imaju puno negativnih ocjena. 

' U svakom razredu 90 posto učenika zna tko naziva policiju i tko to radi, a znamo i tko je javljao za bombe u nekim drugim školama' .  kažu djeca, od koje sbez problema doznali čak i identitet tih učenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene