Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema alterantivnog dovoda struje

Senj u mraku jer je netko ukrao strujni kabel!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo osam tisuća Senjana jučer je bilo u mraku, jer se netko odlučio 'opskrbiti' strujnim kabelom.

Naime netko je pokušao ukrasti podzemni strujni kabel, zbog čega je prekinut dovod električne energije. 'S hidroelektrane Grabova Senj, nepoznati počinitelj ili više njih s mrežnog je stupa otuđio električni kabel zbog čega je došlo do prekida distribucije električne energije u vremenu od 11,50 do 23,30 sati na području grada Senja', stoji u priopćenju Policijske uprave ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Provode se izvidi USKOK provjerava kako je šef HEP-a Barbarić dobio struju na Hvaru Paljenje svijeća nakon 23 sata – u 16. stoljeće Mještani malenog dalmatinskog otoka ponovo u mraku: "Kad se agregat ugasi, za nas nastupa karantena"

Senj nema alternativni pravac dovoda struje, a navodno bi se česti problemi sa strujom riješili izgradnjom trafostanice. Ogorčeni stanovnici jučer su bili ljuti na HEP. 'Sramotno je da jedan grad od deset tisuća stanovnika i to ne prvi put ostane cijeli dan bez električne energije', rekao je jučer Emil Tomljenović, HDZ-ov saborski zastupnik.

>> Osam tisuća Senjana noć provode u mraku

Gradonačelnik Darko Nekić je dodao kako godinama bezuspješno upozoravaju HEP na problem opskrbe električnom energijom, ali da se ništa ne događa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene