Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjeno od 22-08 sati

Fotografije kao dokaz: Rat "rezervacijama" urodio plodom - kako su komunalci iz Brela očistili plažu od ručnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problem čuvanja mjesta na plaži raznim rekvizitima priisutan je posljednjih nekoliko godina u gradovima diljem obale zbog čega su se mnogi odlučili na zabrane. U borbu s "rezervacijom" plaže ručnicima upustio se i načelnik Brela Stipe Ursić.

"Dragi Breljani, problem "rezervacije" plaže ručnicima, nešto je što postoji u svakoj općini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice. Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog ručnika", napisao je na svojem Facebook profilu načelnik Brela Stipe Ursić i priložio fotografije plaže očišćene od rekvizita. 

Pročitajte i ovo Foto: Facebook Mjesto za borbu pod suncem "Hrvat, zauzeto!" Načelnik Tribunja poslao oštru poruku svima koji ostavljaju ručnike na plaži Slika nije dostupna Izdvojio je i Europski parlament Od 21.000 lokacija za kupanje diljem Europe najljepša je plaža – Podrače u Brelima

Podsjetimo, prije nekoliko dana isti problem rješavali su i u Makraskoj. U akciji makarskih komunalaca prikupljen je pun kamion raznih ležaljki, "luftića", ručnika i druge opreme kojom su turisti pokušavali osigurati za sebe najbolja mjesta na plaži.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene