Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže Kujundžićev odlazak

Privedeni predsjednici stranke Slobodna Hrvatska koji su jajima gađali vrata Ministarstva zdravstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutiti građani zasuli su u utorak jajima vrata na zgradi Ministarstva zdravstva. Ivan Pokupec, jedan od predsjednika političke stranke Slobodna Hrvatska, kazao je da je to čin nezadovoljstva i da je vrijeme za odlazak ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Na Facebook stranici stranke Slobodna Hrvatska objavljeno je kako je Ivan Pokupec, zajedno sa stranačkim kolegom Damirom Kristijanom Roginom, priveden u policijsku postaju Medveščak.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

"Sa supredsjednikom Slobodne Hrvatske Damir Kristijan Rogina nemamo kontakt već dva sata. Navodno je u 5. PP. Medveščak u Zagrebu te da odlučuju što sa njime dalje. Supredsjednik Ivan Pokupec navodi da su prema njemu djelatnici policije, za sada, korektni. Obitelji su im uznemirene. Kujundžić? Kada ga vidite pitajte ga što li je lijepo sanjao?", stoji u Facebook objavi.

Na Facebook stranici Slobodne Hrvatske ranije tijekom dana je objavljen video u trenutku kada je Rogina priveden, a iz stranke navode kako očekuju da će se slično dogoditi i ostalim članovima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene