Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ušteda na održavanju

Predsezona krenula, a većina odmorišta na Dalmatini zatvorena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti koji od Uskrsa već stižu na obalu, na autocesti Dalmatina nailaze na blokirana mjesta za odmor ili zaključane toalete. U Hrvatskim autocestama kažu kako im se izvan sezone jednostavno ne isplati održavanje svih odmorišta i upućuju na veća odmorišta s benzinskim crpkama.

Takvo je stanje i na odmortištu Radošić, nadomak Splita - odmorište je zapriječeno pregradama. Situaciju znaju vozači kamiona, a gosti negoduju. 'Kažu ne isplati se? Ne isplati se šošta pa se mora', kazao je turist iz Slovenije.

>>
Voda odnijela zemlju i šljunak: Prijete li autocesti kod Vrgorca odroni?

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

U Hrvatskim autocestama upućuju putnike na veća odmorišta s benzinskim crpkama, kao ono blizu Vrgorca. I smatraju da nisu jako udaljena jedna od drugih. No, i tu su zatvoreni objekti sa toaletima. Putnici iz Nizozemske koji su putovali kući u Crnu Goru su prošli dug put. Vozač je obilazio toalet sa svih strana, ali vrata su bila čvrsto zatvorena.

WC postoji u sklopu obližnje benzinske crpke, no putnicima često nije ugodno ući jer smatraju da je to samo za goste kafića i kupce goriva. Iz HAC -a ističu da je zimi promet pet puta manji nego ljeti. Na zatvorenim odmorištima nema čišćenja i struje pa uštede 1,2 milijuna kuna. Odmorišta su zatvorena od 1. studenoga do 30. travnja. Dakle, još malo. Predsezona nam istina bilježi odlične rezultate,ali na autocesti se to, izgleda, ne računa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene