Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obucite se slojevito

Ništa od roštiljanja za produženi vikend: Nakon kratke pauze opet stižu pljuskovi, grmljavinsko nevrijeme i zahladnjenje

Kiša u Zagrebu
Kiša u Zagrebu DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: DNEVNIK.HR Kiša u Zagrebu Kiša u Zagrebu Foto: Snimila čitateljica/DNEVNIK.hr +0 Kiša u Zagrebu Galerija 1/3 >>
Vraća nam se nestabilno i kišno vrijeme. Na moru će do kraja tjedna biti južina, tek će u nedjelju na sjevernom dijelu zapuhati bura, dok će u kopnenim predjelima od subote biti sjevernog vjetra uz koji će se temperatura još malo sniziti.

U središnjoj Hrvatskoj vrijeme neće biti potpuno stabilno pa je uz jači razvoj oblaka ponegdje moguć pokoji pljusak. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a temperatura se može zadržati na oko 21 stupanj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za Praznik rada? Meteorolozi nemaju dobre vijesti – pripremite se na promjenu Slika nije dostupna u našicama poginula žena Zbraja se šteta zbog olujnog vjetra: U Zagrebu više od 600 intervencija, u Opatiji palo stablo i ozlijedilo jednu osobu

Na istoku djelomice ili pretežno sunčano te uglavnom suho. Uz slab vjetar temperatura će u Slavoniji biti oko 20 ili 21 stupanj.

Promjenjivo ostaje u gorju i na sjevernom Jadranu. Ponegdje je još moguće malo kiše ili koji lokalni pljusak, a puhat će većinom umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak, na moru i jugo. Temperatura od 17 u gorju do 20 na moru.

U Dalmaciji pretežno sunčano, sjevernije će povremeno biti više oblaka, a u zaleđu je moguće i malo kiše ili pokoji pljusak. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a zatim jugo. Temperatura će rasti do najviše 23 stupnja.

Idućih dana na kopnu se očekuje promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima i grmljavinom, i to ponajprije u petak i subotu. Puhat će umjeren jugozapadnjak, zatim od subote sjeverozapadnjak pa će se u dane vikenda uz vjetar sa sjevera temperatura još malo sniziti.

Kiše ćemo do kraja tjedna imati i na Jadranu, pri čemu će u petak i subotu biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom. Južine će ovdje biti do kraja tjedna, odnosno do nedjelje, kada će na sjevernom dijelu zapuhati bura.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene