Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državnom vrhu BiH i Ivi Josipoviću

Odvjetnik Muselimović molbom skreće pažnju na slučaj Purde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Muselimović, odvjetnik Tihomira Purde, članovima predsjedništva BiH i predsjedniku Josipović uputio je molbu da tijekom predstojećeg međudržavnog susreta ovom pitanju posvete posebnu pažnju.

Odvjetnik Muselimović molbu je uputio Bakiru Izetbegoviću, Željku Komšiću, Nebojši Radmanoviću, ministru pravosuđa BiH Bariši Čolaku i predsjedniku Josipoviću, kako bi se u slučaju branitelja Purde otklonile možebitne nezakonitosti.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

>> 'Uvjeren sam da Purda neće biti izručen Srbiji'

Upozorava da je kazneni postupak protiv  Purde pokrenut na temelju dokaza koji su prikupljeni tijekom njegova zatočeništva, pa se, kao takvi, ukazuju kao nezakoniti. Odvjetnik Muselimović upozorava kako su pravosudna tijela RH nakon istraživanja utvrdila da nema elementa niti jednog kaznenog djela, a pogotovo ne kaznenog djela Ratnog zločina protiv bolesnik i ranjenih osoba.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene