Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte dječakovu reakciju

Od Sv. Nikole dobio krumpir i mrkvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječaku iz priče Provjerenog Sveti Nikola je donio neobičan dar.

Ekipa Provjerenog pronašla je pravog Svetog Nikolu - crvenom odijelu i s pravom bradom. On je sinoć dijelio poklone djeci koja su ovu godinu bila poslušna i dobra. ''Želim malo razveseliti ljude, pogotovo djecu i one koji još čuvaju to dijete unutra'', rekao im je Sveti Nikola.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

No što ako Sveti Nikola ove godine u čizmici ostavi nešto posve neočekivano? Pogledajte reakciju dječaka čiji su roditelji u čizmicu stavili – krumpir. Roditelji i druge djece su napravili slično kako bi doznali hoće li se djeca veseliti svakom poklonu?

Kako su ostala djeca reagirala doznajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene