Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabri potez

Htio s plastičnim pištoljem opljačkati kladionicu, ali nije očekivao da je tamo i on: "Bio je izvan službe..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Šezdesetčetverogodišnji Novaljac uputio se u nedjelju u pljačku kladionice i od zaposlenice, uz prijetnju pištoljem, zatražio novac, ali nije znao da se u kladionici uz njega nalazi policajac van službe, koji mu je pomrsio račune i onemogućio ga u razbojništvu.

U trenutku razbojništva na mjestu događaja nalazio se policajac iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, koji je počinitelja spriječio da uzme novac, rekla je Hini u ponedjeljak glasnogovornica ličko-senjske policije Marija Kulaš.

"Kolega je bio izvan službe, ali je počinitelja zaustavio i zadržao do dolaska ophodnje, koja ga je uhitila. Počinitelj će biti predan pritvorskom nadzorniku i odveden na saslušanje na Općinsko državno odvjetništvo u Zadar", rekla je Kulaš.

Počinitelj je prijavljen za kazneno djelo razbojništva, iako je u tome spriječen, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radilo o plastičnom pištolju koji mu je oduzet.

Pročitajte i ovo Nizama Hećimović Užas u BiH Oglasio se vlasnik teretane u kojoj je radio trostruki ubojica: "Pokušao sam, dao sam sebe..."

Kulaš je rekla da je policajac van službe svojim hrabrim postupkom dokazao kako se radi i živi policijski posao, da ne ovisi o radnoj smjeni, dežurstvu i da policija brine i čuva građane 24 sata dnevno.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene