Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u BiH

Oglasio se vlasnik teretane u kojoj je radio trostruki ubojica: "Pokušao sam, dao sam sebe..."

Nizama Hećimović
Nizama Hećimović Foto: Facebook
Na društvenim mrežama oglasio se Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je Nermin Sulejmanović radio kao fitness trener.

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je Nermin Sulejmanović radio kao fitness trener, oglasio se na društvenim mrežama.

"Pokušao sam, dao sam sebe, riskirao svoj život, spašen je mali anđeo. Nizama, drago mi je što sam te poznavao, tvoj osmijeh ću zauvijek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Oprosti, Nizama, svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice", napisao je Džinović, izvijestio je Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija bit će i prosvjed Žrtva pomahnitalog bodibildera danas će biti pokopana, a Nizamina obitelj objavila je jedinu želju

On se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu te naveo da je spasio bebu Sulejmanovića i Nizame Hećimović koja je, ispričao je, bila spuštena na pod u lokvu krvi.

"Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga", napomenuo je.

Pročitajte i ovo Ilustracija 5,2 po Richteru Jak potres pogodio Rusiju

Beba je na kraju završila u bolnici u Tuzli, gdje je utvrđeno da nije ozlijeđena.

Podsjetimo, Sulejmanović koji je svoje krvoproliće započeo ubojstvom Nizame, nakon toga je ubio oca i sina, a zatim je i sebi presudio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene