Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noću i do 10 stupnjeva

Pripremite se za ozbiljne izmjene temperatura: Čeka nas igra slojevitog odijevanja

Sunce nakon kiše (Tomislav Miletic/PIXSELL)
Sunce nakon kiše (Tomislav Miletic/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Sunce nakon kiše (Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Pripremite se na izmjene temperatura kako tijelo ne bi imalo dodatne šokove nakon čestih promjena vremena posljednjih dana.

U središnjoj Hrvatskoj uglavnom će biti vedro i ugodno te toplo, pa vam jakna od jutra neće trebati. Temperatura će biti oko 23 stupnja.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu Vremenska prognoza Dijelovi Hrvatske ponovno će se zabijeliti: Meteorolog otkriva kakvo vrijeme nas očekuje do kraja tjedna Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

Slavoniju i Baranju također očekuje sunčano te veći dio dana ugodno i toplo. Očekuje se temperatura i do 25 stupnjeva.

Vrijeme na sjevernom Jadranu obilježit će dosta sunca. Na moru će bura prvo oslabjeti pa navečer opet pojačati. Temperatura će biti u porastu, oko 26 stupnjeva, a malo toplije bit će i u gorju, do 21.

I u Dalmaciji će to biti još jedan dašak kasnog ljeta, onog ugodnog, ne prevrućeg, ali zato sunčanog. Temperatura većinom između 26 i 28 stupnjeva, jedino što će navečer puhati bura, a danju sjeverac i sjeverozapadnjak.

Na kopnu sutra postoji tek mogućnost za pokoji pljusak, no većinom će biti djelomice sunčano i svakako toplije. Prema vikendu nas očekuje više sunca i daljnji porast temperature, koja će ponegdje ići i preko ljetnih 27 stupnjeva.

Lokalnih nestabilnosti sredinom tjedna posebno će biti na Jadranu, gdje bi mjestimice moglo biti pokojeg pljuska, osobito u Dalmaciji u četvrtak. No bit će i sunca. Puhat će bura, a na jugu sjeverac i sjeverozapadnjak, no i na moru će se svih ovih dana zadržati prilično toplo.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene