Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiglo nevrijeme

VIDEO/FOTO Građani na istoku Hrvatske dobili poruke da se paze tuče i vjetra: Tuča veličine teniske loptice pogodila susjedstvo

Aktualno Galerija Tuča u BiH Tuča u BiH Foto: Gračanički.ba SMS upozorenja SMS upozorenja Foto: DNEVNIK.hr Tuča u Lukavici Tuča u Lukavici Foto: Gračanički.ba Nevrijeme u BiH uzrokovalo štetu - 1 Nevrijeme u BiH uzrokovalo štetu - 1 Foto: Crna Hronika BiH +2 Nevrijeme u BiH uzrokovalo štetu - 2 Galerija 1/7 >>
Upozorava se na meteoalarm koji je izdan za istočni dio Hrvatske, nevrijeme i tuča dolaze iz Bosne i Hercegovine, a zahvatilo je i Srbiju.

Hrvatski državni hidrometeorološki zavod oglasio je crveni meteoalarm za istočni dio Hrvatske upozoravajući na nevrijeme koje putuje prema Slavoniji.

Građanima u Slavoniji su stigle i SMS poruke upozorenja.

Tuča u BiH SMS upozorenja Foto: DNEVNIK.hr

Radarske snimke na stranici Neverin pokazuju da je nešto prije 18 sati dio tučonosne fronte ušao u Hrvatsku i pogodio područje Županje.

Prati se jako nevrijeme koje dolazi iz Bosne i Hercegovine prema Hrvatskoj, a izvještaji iz Srbije i BiH ukazuju na snažnu tuču veličine oraha.

Pročitajte i ovo Autobus sletio s ceste - 2 vozio za Split FOTO/VIDEO Autobus sletio s magistrale zbog prebrze vožnje, zaustavili ga reklamni stupovi

Prema izvještajima lokalnih portala, u BiH najgore su prošli okolica Gračanice, Usora, Lukavica i Zvornik te Doboj. Na fotografijama iz tih krajeva vide se bijeli vrtovi i tuča veličine teniskih loptica. 

Srpski Hidrometeorološki zavod izdao je narančasto upozorenje za područja Vojvodine, jugozapadne Srbije i Beograda, dok je unutrašnjost Srbije pod crvenim meteoalarmom. Kod njih je najgore bilo na području Loznice i Krupnja gdje ih je zadesio snažan pljusak i tuča

Pročitajte i ovo Ilustracija tri nesreće Šok u hrvatskom gradiću, ozlijeđeno petero tinejdžera u jednom danu: "Svi imaju ozljede glave, jedno se dijete bori za život"

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene