Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otrovali se plinom

Načelnik hvarske policije malim Talijanima s broda Atlantia ponudio doživotno besplatno ljetovanje

Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr)
Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Jedrenjak na kojem su stradali Talijani (Foto: Atlantia Cruising) Jedrenjak na kojem su stradali Talijani (Foto: Atlantia Cruising) Foto: Atlantia Cruising +0 Pretraga broda (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Jure Tadić, načelnik hvarske policije, pisao je Veleposlanstvu Italije i izrazio sućut zbog smrti Talijana Eugena Vincija, koji je umro od posljedica trovanja ugljikovim monoksidom na brodu pored Hvara.

Talijanski turist Eugenio Vinci umro je od posljedica trovanja ugljikovim monoksidom na unajmljenom turističkom brodu Atlantia u kolovozu, a njegova djeca završila su u splitskoj bolnici, gdje su im se liječnici danima borili za život. Dječak (5) i djevojčica (11) sad su bolje i nastavili su se liječiti u Italiji.

Pročitajte i ovo Jedrenjak na kojem su stradali Talijani (Foto: Atlantia Cruising) dobre vijesti iz splitske bolnice Djeca koja su se na brodu otrovala plinom uspješno skinuta s respiratora Anton Marović u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) Ne dišu samostalno Pomoćnik ravnatelja KBC-a Split o stanju dvoje djece s broda koja se bore za život: ''I dalje su kritično, nisu pri svijesti. To nije stanje koje će se riješiti za dan ili dva''

Načelnik Policijske postaje Hvar Jure Tadić sad je djeci ponudio doživotno ljetovanje u svojoj obiteljskoj kući na otoku, javlja Slobodna Dalmacija.

Tadić je nakon tragedije pisao Veleposlanstvu Italije u Zagrebu te izrazio svoju sućut, ali i nadu u brzi oporavak ostalih članova obitelji.

"Kao čovjek duboko potresen stradavanjem dvoje djece, ovim se putem nedvojbeno obvezujem, a nakon njihova oporavka, na mogućnost njihova doživotnog besplatnog ljetovanja u mojoj obiteljskoj kući na otoku Hvaru, u razdoblju kroz godinu kada to njima bude odgovaralo", napisao je Tadić u pismu Veleposlanstvu, prenosi Slobodna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene