Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitili trojac

Na sam Badnjak opljačkali i teško ozlijedili staricu, prije toga krali noževe, bačve piva...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija uhitila je dva odrasla muškarca i maloljetnika za koje sumnjaju da su u prosincu počinili niz razbojništava.

Varaždinska policija objavila je kako su uhitili dva muškarca, u dobi od 46 i 37 godina te maloljetnika od 16 godina. Sumnjaju da su u noći na 24. prosinca u Župancu provalili u kuću starice (82). Fizički su je napali, opljačkali i pobjegli. U naguravanju s razbojnicima starica je pala na pod. Ukrali su joj mobitel, novac i nakit. Šteta je nekoliko stotina kuna. 

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

"Žena je zadobila teže ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici", kažu u policiji.  

Ista skupina razbojnika u prosincu je provalila u još nekoliko kuća i objekata. Iz kuće u Novom Selu Podravskom ukrali su mesarske noževe. U lovačkoj kući u Župancu poslužili su se s nekoliko boca alkoholnog pića, a provalili su i u drveni objekt sportskog društva u Velikom Bukovcu. Tamo su ukrali limene bačve piva. 

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", kažu u varaždinskoj policiji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene