Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio je opet napasti?

Upao u bolničku sobu žene koja je pretučena u Solinu pa brzo pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac u četvrtak ujutro upao je u bolničku sobu žene (38) koju je netko brutalno pretukao u Solinu u ponedjeljak navečer.

Na vratima sobe u prizemlju bolnice primijetila ga je žena koja leži u susjednom krevetu. Glasno ga je upitala što želi. Na njezine riječi se probudila i pretučena žena. Kada je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

Pročitajte i ovo Policijski očevid u Kaštel Štafiliću - 1 Oglasila se i policija Propucani HGSS-ovac bori se za život, njegov otac ispričao što se dogodilo: ''Napadač je pucao po cijelom automobilu'' Slika nije dostupna Djevojka prijavljena zbog ubojstva Detalji ubojstva u Solinu: "Mladić je nakon kobnog uboda pokušao pobjeći. Zvao je oca koji živi u istoj kući"

Pozvali su policiju. Premlaćena žena nije mogla dobro opisati muškarca jer je još bila u polusnu kad ga je ugledala, no zato ga je starija gospođa, koja ga je i otjerala, policiji objasnila kako izgleda, piše Slobodna.

"Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primijetile", rekla je policajcima žrtva, piše Slobodna Dalmacija koja još piše da splitska policija razmatra koji će oblik zaštite pružiti ženi. Ima slomljene obje noge, desnu ruku i frakture lica. 

U policiji su nam rekli kako su oko 10 sati dobili dojavu da se nepoznati muškarac nalazi na odjelu Traume u KBC-u.

"Nismo utvrdili da je bilo tko ugrozio pacijente ili osoblje te da nije bilo prekršaja ili kaznenog djela", kažu u policiji.

U utorak oko 23:25 na ulici na području Solina zatečena je ozlijeđena 38-godišnjakinja koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u splitsku bolnicu.

 

 


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene