Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)

Djevojku osumnjičenu da je u srijedu kod Solina ubila mladića splitsko-dalmatinska policija danas je kazneno prijavila zbog ubojstva.


Policija 25-godišnjakinju tereti da je u srijedu nešto prije 22 sata ubola 33-godišnjaka koji je umro od ozljeda u splitskome KBC-u. Sve se odigralo u Svetom Kaji kod Solina, u kući u kojoj su navodno živjeli djevojka i 33-godišnjak.

Vezani članci Ilustracija: Armin Drugut/PIXSELL Strava u Sarajevu: Maloljetnica ubila svoje novorođenče, u jezivom zločinu pomogla joj majka? Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Upao u bolničku sobu žene koja je pretučena u Solinu pa brzo pobjegao

Djevojka je uhićena odmah nakon ubojstva, a danas poslijepodne je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku. Zasad nije poznato kojim je predmetom djevojka ubola žrtvu ni što je bio povod napada.

Zločinu je, po pisanju medija, prethodila svađa, a mladić je nakon kobnog uboda pokušao pobjeći. Zvao je oca koji živi u istoj kući, nakon čega je pao između parkiranih automobila. (Hina)