Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hokejaši pomeli 7 protivnika

Kako su ovi hrvatski klinci postali senzacija u Kanadi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi hokejaši KHL Mladosti, godišta 2001., 2002. i 2003., vratili su se s kanadske turneje gdje su 'pomeli' svih sedam protivnika.

Naši su hokejaši osvojili turnir ali i srca Kanađana. Dokaz tome je i prilog u jutarnjoj emisiji CTV televizije koja je naše heroje snimila na kanadskom aerodromu prilikom odlaska kući.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

'Bilo je to zasigurno veliko hokejaško iskustvo za ekipu iz Hrvatske koja se natjecala na turniru u Calgaryju', kazao je voditelj emisije te dodao kako je ovaj uspjeh Hrvatske dokaz da se najpoznatiji sport u Kanadi proširio svijetom.

Ekipa KHL Mladost u Kanadi je provela tjedan dana, odigrali su sedam utakmica i u svima pobijedili. Patrik Dobrić, koji je zabio čak 12 golova u sedam utakmica, kazao je kako je to bio izuzetno vrijedno iskustvo.

'Sam boravak u zemlji hokeja i igra s Kanađanima je lijepo iskustvo', rekao je Patrik Dobrić za kandadsku CTV televiziju.

Cijeli prilog emitiran u jutarnjem showu CTV televizije možete pogledati OVDJE:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene