Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predaja lista

Mislav Kolakušić kandidirat će se na predsjedničkim izborima: "Rekao je da više nema što raditi s Domovinskim pokretom"

Predaju lista za europske izbore u Hrvatskom saboru od jutra prati reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić.

"Očekuje se velika gužva i promenada u Saboru", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić vezano za posljednji dan predaje kandidacijskih lista za izbore za Europski parlament.

Predsjednik stranke Pravo i Pravda i zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić kandidirat će se na predsjedničkim izborima, rekao je Krešić. 

Ranije je na Facebooku objavio da na izbore za Europski parlament izlazi samostalno iako je bio na listi Domovinskog pokreta za parlamentarne izbore.

Pročitajte i ovo Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

"Maloprije smo čuli od Mislava Kolakušića da će se kandidirati i na predsjedničkim izborima. Rekao je da više nema što činiti s Domovinskim pokretom. Čuli smo i od Hrvatske stranke umirovljenika zašto će ostati vjerni HDZ-u i zašto ne vide problem u suradnji HDZ-a i Domovinskog pokreta. U Saboru su glavna tema parlamentarni izbori iako se probije i tema EU izbora", rekao je Krešić. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene