Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"to bi bila tuga"

Zbog ovog lapsusa SDP-ovke svi zastupnici prasnuli u smijeh: "Pa što, svima se može dogoditi"

Sabina Glasovac, potpredsjednica SDP-a i saborska zastupnica, nasmijala je lapsusom svoje kolege u Saboru.

"Poštovani gospodine predsjedniče, tražim stanku u ime Kluba zastupnika HDZ-a..." izjavila je zastupnica Sabina Glasovac u četvrtak u Saboru i odmah stavila ruku na usta i prestala govoriti.

Ništa tu ne bi bilo neobično da Glasovac nije zastupnica i potpredsjednica SDP-a. Odmah nakon ove njezine izjave apsolutno svi ostali zastupnici prasnuli su u smijeh. 

"Dogodi se svakome", pravdala se Glasovac nakon što se i sama dobro nasmijala svojem lapsusu te od predsjdnika Sabora, Gordana Jandrokovića, zatražila da joj vrati vrijeme utrošeno na smijeh saborskih zastupnika.

"Zbog ovoga ću vam pokloniti 10 sekundi", kroz smijeh joj je ponudio Jandroković. Glasovac se ipak na kraju uspjela uozbiljiti pa dala do znanja da se samo radi o lapsusu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OMAŠKA U GOVORU Nezgodni lapsus: Milanović govorio o odluci Ustavnog suda pa mu se omaklo - izvanredno "s*anje"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zbunili ga zvižduci Nezgodan lapsus ministra pravosuđa u Brezovici: "Iskazujem poštovanje svima koji su rekli NE antifašizmu"

"Vi znate da se ja ni po jednom parametru ne uklapam ni u vaš klub ni stranku. To bi bila tuga i za vas i za mene", zaključila je Glasovac. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene