Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika zagrebačke oporbe

SDP kritizirao Bandićevu inicijativu: Zagrebu su potrebni novi mostovi, a ne parking zona

Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Članovi zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Inicijativu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o uvođenju naplate parkinga na području cijeloga grada oštro je kritizirao zagrebački SDP.

Gradu, poručuju, nije potrebna nova parkirališna zona, već druga prometna rješenja, poput obnove i izgradnje novih mostova koji bi povezali Novi Zagreb s ostatkom grada.

Pročitajte i ovo Grafit na Zrinjevcu Na udaru i stranke FOTO Pogledajte uvredljive grafite koji su osvanuli preko noći u centru Zagreba Slika nije dostupna SDP tvrdi – Grad trpi gubitke Maras: "Zagreb ima najkorumpiraniji Advent u Europi, 10 kuna od fritula ode na korupciju"

SDP se zalaže za izgradnju triju novih mostova na Bundeku, Jarunu i Črnomercu. Takva investicija stajala bi oko milijardu i sto milijuna kuna, ali bi smanjila prometnu zagušenost, tvrde iz SDP-a.

"Iznijeli smo svoj stav protiv iscrtavanja cijelog grada sa parkirnim mjestima i za mostove koji su nužno potrebni gradu Zagrebu kako bi se problem riješio", rekao je Gordan Maras, saborski zastupnik SDP-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene