Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bizarno vjenčanje

Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega

Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Guliver/Thinkstock
Aktualno Galerija Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock +0 Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Galerija 1/3 >>
Nakon što je počelo suđenje 52-godišnjaku optuženom za podvođenje svoje 28-godišnje djevojke - par se vjenčao.

Prema hrvatskom zakonu supružnici ili bliski rođaci ne moraju, ako ne žele, svjedočiti protiv svojeg bližnjeg. Dakle, 28-godišnjakinja koja je, tvrdi optužnica, pružala seksualne usluge na poticaj svojeg dečka udajom za njega neće ga morati teretiti na suđenju i na to je više nitko ne može prisiliti.

Pročitajte i ovo Ilustracija gradnje stambene zgrade Gdje je stambena politika? Za mjesto u garaži traže 20.000 eura, a sve je više prisutan još jedan trend Slika nije dostupna večeras u Provjerenom Muškarac uhićen zbog svodništva opet se vraća u isti biznis i vrbuje iste žrtve: ''Baš jadno hladnokrvno, odvratno''

Par se vjenčao u koprivničkoj Gradskoj vijećnici, a mladenka je nakon toga na svojem Facebook profilu ponosno promijenila prezime. Prema objavama na toj društvenoj mreži čini se da je doživjela pravo duhovno pročišćenje - okrenula se Bogu. Objave su joj religioznog sadržaja uz mnoštvo vjerskih poruka i slika Isusa Krista, piše Podravski. hr.

Njezin novi suprug sredinom srpnja završio je u istražnom zatvoru zbog njezinog podvođenja. Sudac Krešimir Pavlović, koji je prije nešto više od mjesec dana potvrdio optužnicu, suđenje je odmah zatvorio za javnost.

Muškarca kojem se sudi, optužnica tereti za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije. Toliko su mu, naime, koprivnički policajci uspjeli dokazati tijekom kriminalističkog istraživanja koje je uključivalo i tajne mjere praćenja, snimanja razgovora na mobitel i presretanja sms poruka. Kako djevojka (28) zarađeni novac od prodaje svojeg tijela nije zadržavala za sebe, barem tako tvrdi optužnica, u ovom se predmetu vodi kao žrtvom kaznenog djela.

Očekuje se kako će svih 11 klijenata, inače starijih poduzetnika s područja Međimurja i Podravine, biti ispitano tijekom suđenja kao svjedoci.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene