Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Padale su granate...''

Kći poginulog branitelja: "Škabrnja je jedino mjesto u kojem osjećam mir. Ničija žrtva nije bila uzaludna"

Škabrnja, unatoč ratnim strahotama, nije posrnula.

''Cijeli dan smo bili u podrumu. Padale su granate. Čekali smo da to prestane da nastavimo živjeti svoj život. Bila sam mala i mislila sam da je to trenutna situacija i da će proći, da će biti sve u redu'', prisjetila se kći poginulog branitelja Marijana Milanja.

''Nije, naravno da žrtva nije bila uzaludna. Ničija nije. Svi trebamo biti ponosni na one koji su dali živote'', kazala je kći poginulog branitelja u razgovoru s reporterom Marijem Juričem u Dnevniku Nove TV.

Marijana Milanja, kći poginulog branitelja Marijana Milanja, kći poginulog branitelja, i Mario Jurič (Foto: DNEVNIK.hr)

''Škabrnja je jedno prekrasno selo i nakon svega, to je jedino mjesto u kojem osjećam mir. Mislim da selo ide u pravom smjeru, ulaže se u prave stvari. Prošli načelnik je ulagao u vrtiće, nogometna igrališta. Vjerujem da će i novi načelnik nastaviti tim stopama. Neka se ulaže u mladost, neka život ide dalje'', ističe.

Pročitajte i ovo Denis Gurlica, muškarac koji je preživio pad Škabrnje, i Mario Jurič ''Ne mrzim nikoga'' Mučno svjedočanstvo iz Škabrnje: "Četnik me htio zaklati. Stavio mi je nož pod vrat, ali u zadnjem trenutku oficir JNA ga je gurnuo i spasio mi život"

Pročitajte i ovo Život u Škabrnji - 3 KOLONA SJEĆANJA Nadbiskup Puljić u Škabrnji: "Glas Siniše Glavaševića bio je svijetla iskra nade u tami ratnih izvješća"

Kazala je da ne bi na današnji dan pričala o kažnjavanjima. ''Neka se ulaže u mlade, neka se otvaraju radna mjesta. Škabrnjanci su izuzetno vrijedni ljudi i neka im se da prilika da ostvare sve svoje potencijale'', zaključila je Milanja. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene