Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O ugledu Hrvatske

Karamarko: Ovo je dramatiziranje uoči izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako Hrvatskoj ugled nije narušen, a da je izjava premijera Zorana Milanovića o HDZ-ovcima želja Vlade da se državi popravi ugled.

Na upit novinara misli li da je Hrvatskoj ugled narušen Tomislav Karamarko rekao je kako to nije točno, to jest, da Europa dobro zna što je Hrvatska. Dodao je kako su Englezi sami priznali da je Hrvatska prošla najteži put za ulazak u Europsku uniju.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Zoran MIlanović se nije oglasio nakon objave izbornih rezultata Komentar Saše Vejnovića Svi su nešto rekli, samo je On doma pred TV-om: "Gle kako je ovaj popušio izbore"

Karamarko je komentirao i izjave premijera Zorana Milanovića za BBC kada je rekao da HDZ-ovci jesu skloni niskim strastima, ali da nisu ekstremisti. Rekao je kako je ta izjava želja Vlade da se popravi ugled Hrvatske.

'Mislim da postoji, naravno, kao u svakoj državi korupcija, tako i u Hrvatskoj. Ne vidim razloga da se akcetira Hrvatska kao nešto posebno korumpirana država. Pogledajte neke druge članice Europske unije. Tako da, mislim da je to pretjerivanje; to je dramatiziranje sad uoči izbora pa da se naglasi velika uloga ove Vlade, koja će kao popraviti ugled države, a oni ne mogu popraviti ugled države jer su srozali doista državu na niske grane', rekao je Karamarko.

Komentirajući podatke Ministarstva o gospodarskom oporavku Tomislav Karamarko rekao je kako je to popis želja, da svatko može napisati što želi. Istaknuo je kako će smatrati da je došlo do oporavka kada dođe do pada broja nezaposlenih, a da se to s Vladinim programom ne može dogoditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene