Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Houra i Bodalec uoči koncerta

"Bit će i pjesama koje nismo nikada u životu svirali. Radi se o jednoj posebnijoj listi"

Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/1 >>
Jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova – Prljavo kazalište slavi 40 godina karijere. Pripreme su trajale mjesecima, a koncert je rasprodan.

Slavljenička atmosfera vlada na zagrebačkom stadionu u Kranjčevićevoj jer jedan od naših najpoznatijih bendova – Prljavo kazalište slavi 40 godina karijere. Pripreme su trajale mjesecima, koncert je rasprodan, a s Jasenkom Hourom i Mladenom Bodalcem razgovarala je Valentina Baus.

Pročitajte i ovo Lovro Gersner, hrvatski branitelj 87 žrtava Okrutna pogubljenja: "Rekli su da idemo brati grožđe. Jednog su odmah ubili i znali smo da nema od branja ništa. Postavili su nam minsko polje" Obilježena 30 godina od zatvaranja logora u Jablanici Zatočeni u muzeju Prije 30 godina zatvoren zloglasni logor za Hrvate: Zatočenih je bilo oko 900, a najmlađi je imao samo 28 dana

Jasenko Houra istaknuo je kako tek kada stanu na binu, bude im jasno za koga rade svoju glazbu koja se prenosi s generacije na generaciju. "Biti će obljetnički koncert, a bit će i nekih pjesama koje nismo nikada u životu svirali. Tako da ipak se radi o jednoj posebnijoj listi od onih koje smo radili na dosadašnjih turnejama. Sve najbolje od Prljavog kazališta", otkrio je Mladen Bodalec.

Jasenko Houra na pitanje je li ikada zamišljao koliko će Prljavo kazalište biti veliko odgovorio kako se to nikada ne može zamisliti. "To je kao da me pitaš koliko još mislimo raditi. Ima tu puno elemenata, ali govorimo i osobnom zadovoljstvu, želja da se bavim nečim kreativnim", objasnio je Houra Valentini Baus.

Iako su se vratili s turneje po SAD-u, nervoza postoji i prije nastupa pred hrvatskom publikom. Na koncertu se očekuje oko 25 tisuća posjetitelja.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene