Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na Volovčici

VIDEO Pernarov incident ispred doma zdravlja: "Zvao sam policiju zbog Tomaševića"

Ivanu Pernaru zabranjen ulazak u dom zdravlja dok se tamo održavala konferencija gradonačelnika Tomislava Tomaševića pa je pozvao policiju.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorio je u Domu zdravlja Zagreb - Istok na Volovčici savjetovalište za demenciju, no tamo se pojavio i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar, kojeg zaštitar nije pustio u zgradu, pa je pozvao policiju. 

"Zanima me po kojim ovlastima Tomašević brani građanima ulazak u prostor javnog objekta, u ovom slučaju doma zdravlja u Ivanićgradskoj. Mogu razumjeti da ima neku sobu u kojoj je press-konferencija, no meni se brani ulazak u sam dom zdravlja. Policija dolazi i utvrdit će ima li Tomašević te ovlasti ili nema", rekao je Pernar. 

Pročitajte i ovo Požar u klubu Mint Završen očevid FOTO Otkriven uzrok požara u Mintu, oglasio se i Tomašević: "Previše je tu slučajnosti"

Pročitajte i ovo Kuća horora u Poljskoj - 2 nisu bili obična obitelj FOTO Ovo je kuća horora u kojoj su pronađene mrtve bebe: "Čulo se vrištanje djevojaka, policiji je prijavljeno da otac spava s kćerima"

U pozivu za konferenciju za medije gradonačelnika Tomaševića navedeno je kako je za nju potrebna akreditacija. 

Razlog je upravo Pernar, koji je već dva puta gradonačelniku upadao na konferencije i ometao ga. 

Policijski službenici ubrzo su stigli ispred doma zdravlja i uzeli izjavu od zaštitara koji je stajao na vratima i nije dopustio Pernaru ulazak. 

Ivan Pernar Pernar zvao policiju (Foto: Telegram/Screenshot)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene