Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Županijskom sudu

Turudić tvrdi da je pronađeno 11 stranica 'nestalih' spisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić potvrdio je za Jutarnji list kako je nestalih 11 stranica iskaza prostitutki pronađeno na Županijskom sudu u Zagrebu.

Nakon što je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić, rekao kako su 'nestali' spisi o curenju informacija u slučaju elitne prostitucije, Turudić kaže da su iskazi prostitutki na 11 stranica sudskog spisa iz 2011. godine pohranjeni u zagrebačkom Županijskom sudu.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade

Kad se ustanovilo da nedostaje tih 11 stranica iskaza, pokrenuta je interna istraga i u Općinskom kaznenom sudu i na zagrebačkom Županijskom sudu i ustanovljeno je da su ti iskazi u kojima su imena klijenata koji su koristili usluge prostitutki izdvojeni iz spisa u posebnom omotu i sačuvani su na zagrebačkom Županijskom sudu, piše Jutarnji.

I dalje je u tijeku rekonstrukcija spisa u tužiteljstvu kako bi se ustanovilo što se dogodilo s tužiteljskim spisom o “curenju informacija”.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene