Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nismo u njihovim problemima'

Horvatinčić: Nismo zabrinuti zbog te šačice ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nismo zabrinuti zbog te šačice ljudi', komentar je Tomislava Horvatinčića na današnji prosvjed protiv otvaranja centra Cvjetni.

'Centrar Cvjetni sinoć je posjetilo 4.000 ljudi, a danas 11.500 ljudi. Mi smo zadovoljni i nismo zabrinuti. Ta šačica ljudi ne smije uzurpirati pravo ovih tisuća', rekao je za Dnevnik.hr Tomo Horvatinčić.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen"

>> Prosvjednici se tukli s policijom, četvero privedenih

'Ne znam zašto prosvjeduju. Ako je zbog nezaposlenosti, mi smo otvorili 710 novih radnih mjesta. Ako je zbog korupcije, institucije su rekle svoje. Ako je zbog posredovanja grada ili države, da je tako mi bi cijeli projekt završili još prije tri godine. Ako je zbog financiranja, mi imamo porijeklo za svaku kunu', rekao je Horvatinčić i dodao 'nas u njihovim problemima nema'.

Horvatinčić je rekao da ih ništa ne dira jer su svi veliki projekti popraćeni drugim mišljenjem. Za primjer je dao zagrebačku katedralu, HNK i Lenucijevu potkovu, ali i Eiffelov toranj.

Ipak, dodao je da neće dozvoliti nasilništvo i uništavanje, vjerujući u pravnu državu. Horvatinčić je rekao i kako su Kino Zagreb i tiskara bili ništa, prazne zgrade, a da su danas javne površine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene