Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sahrane

Građani i tijekom večeri dolazili na grob Milana Bandića na Mirogoju, palili mu svijeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na posljednjem ispraćaju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u srijedu se na Mirogoju natiskalo tisuće ljudi, unatoč epidemiološkim mjerama. Građani koji nisu bili na sahrani, u večernjim satima došli su se oprostiti od Milana Bandića.

Posljednje počivalište Milana Bandića kod Zida boli na Mirogoju dolaskom noći osvjetljavaju brojne upaljene svijeće. Građani i dalje dolaze oprostiti se od najdugovječnijeg gradonačelnika čiji je život, ali i odlazak izazvao kontroverze. 

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Posljednji ispraćaj s više tisuća sudionika razljutio je mnoge koji svoje najmilije nisu mogli pokopati okruženi s više od 25 članova obitelji i prijatelja.

Poziv Bandićeve zamjenice i v. d. gradonačelnice Zagreba Jelene Pavičić Vukičević koja je u jednom ranijem obraćanju građanima poručila da će počast preminulom gradonačelniku moći odati i bilo koji drugi dan nakon sprovoda, neki su očito ipak poslušali. 

Gradonačelnik Bandić, podsjetimo, preminuo je u noći na nedjelju 28. veljače od posljedica srčanog udara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene