Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavi se i ti

Vrijednost i jedinstvenost Zadovoljna akademije prepoznata na globalnoj razini

Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić)
Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Sandro Sklepi?
Aktualno Galerija Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? +0 Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Galerija 1/4 >>
Portal Zadovoljna.hr nakon prve, više nego uspješno održane prve godine Zadovoljna akademije, najavio i drugu.

Najpopularniji portal za žene u Hrvatskoj Zadovoljna.hr najavio je i predstavio drugu godinu Zadovoljna Akademije.

Pročitajte i ovo Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 5 Velika obljetnica Najčitaniji lifestyle portal Zadovoljna.hr proslavio 15 godina: "Posebno smo ponosni na to što smo postali pokretači promjena žena u Hrvatskoj" Slika nije dostupna 'Zadovoljna akademija' Zadovoljna.hr ima sjajan projekt: "Znanje nikad ne izlazi iz mode"

O projektu smo razgovarali s direktoricom marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Ivanom Galić.
Prva sezona Zadovoljna Akademije bila je iznimno uspješna. Za sudjelovanje u ponuđenim programima edukacije prijavilo se više od 3 tisuće žena.

“U prvoj sezoni smo bili iznimno uspješni, imali smo više od 3.157 prijavljenih žena, a zahvaljujući projektu 15 njih dobilo je priliku educirati se. Ono najvažnije za reći je da je dobar dio naših polaznica zaista uspio promijeniti svoju karijeru i pronaći se na tržištu rada u Hrvatskoj i postati zadovoljnom ženom.“ – izjavila je Ivana Galić.

Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

 

Zadovoljna Akademija puno znači za najpopularniji ženski portal u zemlji zadovoljna.hr, za Novu TV ali i naše društvo općenito.

“Rekla bih da je Zadovoljna.hr projektom Zadovoljna akademija zajedno sa svojim partnerima zaista postala prvi i jedini portal u zemlji koji na neki način daje konkretne aktivnosti za tržište rada žena u Hrvatskoj. Mislim da je to jako važna stvar. To je društveno odgovorna aktivnost koja zapravo donosi konkretne rezultate u smislu zapošljavanja i općenito povećanja zadovoljstva žena u Hrvatskoj.“

Projekt je ove godine ušao u finale čak dvije prestižne inozemne nagrade, čime je prepoznata njegova vrijednost i jedinstvenost.

“Stvarno smo bili iznenađeni i na neki način ponosni, to nam je potvrda da smo na dobrom putu. Ove godine smo bili u finalu “Digiday Media Awards Europe“ i “The Drum Marketing Adwords“. To su dvije stvarno ozbiljne marketinške nagrade na svjetskoj razini. Bili smo u konkurenciji s najjačim medijima na svijetu i bez obzira što nagrade nismo osvojili, biti u finalu s najjačima pokazuje da smo na najboljem putu da napravimo najbolju platformu za edukaciju i obrazovanje žena u Hrvatskoj.“ – zaključila je Ivana.

Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene