Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Donirano 26 umjetnina za pomoć slijepim i slabovidnim osobama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset dva hrvatska umjetnika donirala su 26 umjetnina za dobrotvornu aukciju 'Homerove zlatne kapi' koja će se održati 12. ožujka 2008. godine u 17 sati u riječkom klubu El Rio.

Sav prihod od aukcije namijenjen je za pomoć slijepim i slabovidnim osobama, korisnicima i članovima Hrvatske udruge prijatelja bijelog štapa 'Homer'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sumnje u postojanje VIDEO Oni su slavne povijesne ličnosti, ali jesu li doista postojali? Slika nije dostupna Besplatna za korisnike Izašla prva zvučna kuharica za slijepe

Osim doniranih slika, na aukciji će biti licitirani predmeti umjetničkog obrta i umjetnine koje su pod mentorstvom Bojane Butković u Homerovoj radionici “Ruke koje vide” izradile osobe oštećena vida i volonteri.

Morena Brnčić, Branko Cerovac, Nemanja Cvijanović, Tomislav Ćurković, Ljubo De Karina, Vanda Jurković, Mate Jurković, Bogomil Karlavaris, Dejan Kljun, Renco Kosinožić, Melinda Kostelec, Željko Kranjčević Winter, Tereza Pavlović, Nenad Petronio, Mira Poklepović, Žarko Pušić, Zdravko Milić, Vojo Radoičić, Đuka Siroglavić, Mate Solis, Tina Stilinović i Damir Stojnić pokazali su da su umjetnici među prvima koji se odazivaju na akcije kojima je cilj izjednačavanje mogućnosti i socijalna integracija invalidnih osoba u naše društvo. 

Vjerujemo da će i posjetitelji slijediti njihov impuls i u što većem broju doći na Jadranski trg 4 c kako bismo u ugodnoj ali i natjecateljskoj atmosferi zajedno obilježili 10 godina postojanja Homerovog “Kluba humanih”, stoji u priopćenju udruge. 

Dođite, zabavite se uz voditelja aukcije Dražena Turinu Šajetu, i postanite i vi jednom od Homerovih zlatnih kapi. Veselimo se vašem dolasku!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene