Obavijesti Video Pretražite Navigacija
muke po koncertu

Iako je otkazao koncert: Milinović se i dalje nada da će Thompson pjevati u Lici

Tristan Thompson (Foto: Profimedia)
Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Profimedia
Aktualno Galerija Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +0 Darko Milinović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Thompson je putem službenog Facebook profila objavio da prekida pregovore s Ličko-senjskom županijom jer nisu osigurali novac za organizaciju koncerta. No, Lička vlast ipak ne odustaje od Thompsona.

Marko Perković Thompson neće nastupiti na Krbavskom polju, na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja.

Pročitajte i ovo Mesnica - 1 pripreme za uskrs Bez ove namirnice mnogima je blagdanski stol nezamisliv, u nekim dijelovima Hrvatske već je nastala nestašica Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu ČESTITKE I POKLONI Deda Luka iz sela Bilaj napunio 100 godina, u posjet mu stigao župan Milinović: "Zajedno smo popili rakiju, dida Luka je super"

Thompson je putem službenog Facebook profila objavio da prekida pregovore s Ličko-senjskom županijom jer nisu osigurali novac za organizaciju koncerta. No, Lička vlast ipak ne odustaje od Thompsona.

Župan ličko-senjski Darko Milinović i dalje se nada nastupu Marka Perkovića Thompsona u Lici za proslavu Oluje, kaže - još će pokušati razgovarati s njim, a pjevaču se ispričava što je uvučen u političke obračune u Lici. Braniteljima pak poručuje da je za proslavu Oluje u proračunu osigurano 100.000 kuna. A iz Thompsonovog tima kažu da je za organizaciju koncerta sada već prekasno.

"Mi smo odustali zbog velike političke podjele. Mislili smo da će se izdići iznad toga i da će Oluju staviti u prvi plan, ali nažalost to se nije dogodilo", kazao je Denis Pletikosa, Thompsonov menadžer.

Za koncert je trebalo osigurati 200 tisuća kuna, za infrastrukturne i tehničke radove, jer je Thompson, kaže, svoj nastup za proslavu Oluje bio spreman odraditi bez honorara.

No, dio vijećnika podignuo je glas. Kažu, ne protiv Thompsona, već protiv raspodjele novca.

"Nemam ja osobno ništa, ali hvali se s proračunim od 350 milijuna kuna, a nemaš za odvojit 350 tisuća kuna za tim T1. Mislim da to nije u redu", kazao je Zlatko Fumić (HSS), načelnik Općine Brinje Sanji Jurišić koja se javila uživo iz Gospića u Dnevnik Nove TV.

A nije u redu, poručuje Thompson, da se preko njegovih leđa i leđa svih onih koji Dan pobjede žele dostojanstveno proslaviti, lomi kriza vlasti u Lici.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene