Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Županija na stupu srama''

Milinović oštro osudio istup saborske zastupnice: ''Rijetko izlaže, ali bilo bi bolje da to bude još rjeđe''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istup saborske zastupnike Anite Pocrnić Radošević tijekom saborske rasprave o smanjenju PDV-a na ženske higijenske potrepštine oštro je osudila stranka LiPO. Kažu da je osramotila županiju iz koje dolazi.

Nakon iznenađujućeg izlaganja saborske zastupnice Anite Pocrnić Radošević tijekom rasprave o smanjivanju PDV-a na ženske higijenske potrepštine, oglasila se i stranka LiPO.

Kažu da je županija, iz koje je inače i zastupnica, zbog nje stavljena na stup srama. 

Oštra osuda istupa

''Njezin 'elaborat' o higijenskim ulošcima te dodavanja mirisnih pridjeva ne samo da vrijeđa žene, nego i zdrav razum i sve ljude s područja Ličko-senjske županije.

Oštro osuđujemo ovakav istup i pozivamo gospođu Pocrnić da se ispriča svim ženama Hrvatske ali i stanovnicima Ličko-senjske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POREZ NA ULOŠKE Žestoka rasprava u Saboru, HDZ-ovka iznenadila izjavama: ''Pa ne menstruiraju žene otkad je Plenkovića''

To nisu stavovi i razmišljanja koja doprinose ugledu naše županije već daje dojam: "O, kakvi su ostali kad je njihova zastupnica na toj razini?''
Tvrdimo, mi smo Europska županija i nitko, usudim se reći, ne razmišlja kao gospođa Pocrnić.

Zastupnica Pocrnić rijetko (do sada dva puta) istupa u Hrvatskom Saboru, ali bilo bi bolje da to bude još rjeđe'', poručuju iz stranke Darka Milinovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene