Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bijes prosvjednika je ogroman"

Čovjek nakon čijeg su premlaćivanja počeli prosvjedi: "Mislimo da je Vučić pobjegao kroz tajni tunel pa se vratio"

Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr) Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Predsjednik ljevice Srbije Borko Stefanović (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednik ljevice Srbije Borko Stefanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Reporter Dnevnika Nove TV koji u Beogradu prati prosvjede protiv Aleksandra Vučića u Dnevniku je razgovarao s Borkom Stefanovićem, vođom Ljevice Srbije zbog čijeg je brutalnog premlaćivanja i počeli prosvjedi

Na pitanje zatšo su se povukli ispred zgrade Predsjedništva, Stefanović odgovara kako su se pojavile informacije da je Vučić iskoristio jedan tunel koji povezuje Predsjedništvo s drugim institucijama da pobjegne iz kabineta.

Pročitajte i ovo Aleksandar Šapić neobična izjava Gradonačelnika Beograda: "Trebamo jednom za svagda završiti s Titom i vratiti ga u Kumrovec" Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

„Narod se skupio u ogromnom broju, i pokazali su Vučiću ne može lagodno lagati. On je objavljivao fotografije kako igra šah, no mi pretpostavljamo kako se poslije vratio kroz taj tunel i izašao ispred nekolicinu prosvjednika koji su ostali“, kaže Stefanović.

Ističe da cilj prosvjednika nije bio iznervirati Vučića već ga natjerati da ispuni njihove zahtjeve.

„Tražimo da se on i premijerka povuku i da se oslobode mediji. Građani su se okupili da pokažu da njegove namještene konferencije ne mogu više prolaziti onako kako je on na to navikao“, rekao je Stefanović.

Čelnik Nove ljevice ponovio je kako će, u slučaju da policija do sutra u 15 sati ne oslobodi uhićene, krenuti u nove prosvjede.

„Vidi se da je bijes prosvjednika ogroman, ali trudimo se da sve prođe bez nasilja. To nije jednostavno jer su ljudi ogorčeni, a Vučić to potpiruje. Sve to podsjeća na atmosferu građanskog rata koju oni stvaraju, ali mi na to nećemo nasjesti“, kaže Stefanović.

Kazao je i kako su trojica muškaraca koji su osumnjičeni za napad na njega pronađeni i pušteni, ali naručitelji nisu otkriveni.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene