Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve oduzeto

Čak 20 slučajeva zaplijena različitih droga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dubrovačkom području proteklog je vikenda zabilježeno čak 20 zapljena raznih droga, doznaje se u policiji.

Kod 18 osoba prođene su i oduzete manje količine marihuane, hašiša, speeda i lijekova s liste opojnih droga. U 12 slučajeva droga je pronađena na graničnim prijelazima, dok je šest osoba s ilegalnim tvarima policija zatekla na području grada Ploča, otoka Korčule i Lopuda. Čak 13 osoba s drogom bili su strani državljani.

Osim toga, na području Metkovića i Konavala zaplijenjene su ukupno 32 stabljike indijske konoplje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto...

>> Šokirala javnost: Od talentirane ljepotice do ćelave zatvorenice!

U zasjedi na području Mileževac u Metkoviću policija je kod nasada 12 ilegalnih biljaka visokih dvjestotinjak centimetara zatekla 59-godišnjaka s plastičnim kanisterom. Pretragom njegove kuće pronađena je i oduzeta kutija s devet grama marihuane te drveni kundak s mehanizmom za okidanje lovačke puške.

>> Papa Franjo kritizirao trend dekriminalizacije droge u Južnoj Americi

U dvorištu kuće u Konavlima djelatnici policije pronašli su i oduzeli 20 stabljika indijske konoplje visine 120 centimetara te uhitili 42-godišnjak protiv kojeg slijedi kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene