Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljen i Dječji sajam

Brojni poznati roditelji s djecom podržali akciju 'Djeci djetinjstvo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojne poznate mame i tate Akcijom 'Djeci djetinjstvo' upozorile su na pad nataliteta u Hrvatskoj te najavili Dječji sajam koji se održava od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb

Uvijek užurbana i prepuna zagrebačka špica prvog je jesenskog vikenda odzvanjala dječjim smijehom. Brojne poznate mame, tate i mališani odazvali su se veselom druženju u sklopu akcije pod nazivom 'Djeci djetinjstvo'.

Svake godine udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam putem majica s natpisima 'Djeca su najveća radost', 'Biti mama je IN', 'Ja sam ponosni tata', 'Super Mama', i drugim, skreću pozornost na veliki problem hrvatskog društva - konstantan pad nataliteta.

Noseći spomenute natpise akciju su tako podržali brojni poznati roditelji s djecom: Iva Balaban, Ecija Ojdanić, Mirna Maras, Iva Šarić Leko, Dina Štern, Lana Klingor Mihić, Ines Preindl, Ivana Marić, Rene Bitorajac, te ovogodišnja ambasadorica Dječjeg sajma Anđa Marić.

Važnost akcije željeli su naglasiti i oni koji će roditelji tek postati: proslavljeni hrvatski model, sada dizajnerica Kristina Bradač, te glumica serije 'Vatre Ivanjske' Rajana Radosavljev.

'Biti mama je IN' sa zagrebačkog Cvjetnog trga poručila je i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović.

Cilj cjelokupne akcije zaustavljanje je negativnog demografskog trenda kao i isticanje važnosti stvaranja okruženja za sretan rast i razvoj svakog djeteta, upravo zato akcija i nosi naziv 'Djeci djetinjstvo'.

Ujedno radi se i o najavnom događanju uoči 15. po redu Dječjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb.

Tako će mališani i njihovi roditelji već idućeg vikenda imati prilike za još jedno druženje uz puno pjesme, plesa, igre i zabave na 15. Dječjem sajmu, koji donosi bogat festivalski program s preko 1000 malenih sudionika, mogućnost povoljnije kupnje najrazličitijih artikala za vaše najmlađe, a sve uz naravno – besplatan ulaz!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nemaju kapacitet Politički analitičari iz BiH za Dnevnik.hr: Ratni sukob nakon referenduma nije opcija Slika nije dostupna Premijera Lana i up! na svjetskoj prezentaciji u Milanu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene