Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 ideja

5 ideja za jednostavan provod s prijateljima

PR
PR Foto: PR
Ponekad se pri organizaciji druženja nije lako nositi sa svim zahtjevima, a Pan nam otkriva kako je život u biti prilično jednostavan i podsjeća da je lako uživati u njegovoj jednostavnosti, bez nepotrebnih komplikacija.

Za većinu ljudi druženje s prijateljima predstavlja omiljeni način opuštanja i zabave, ali nerijetko se dogovori nepotrebno zakompliciraju i druženje ostane samo na ideji. Dogovore najčešće kvare pojedinci koji vole zakomplicirati stvari pa tako svako društvo ima jednog „računovođu“ koji iako katkada koristan u pronalasku najoptimalnijeg rješenja često pokvari zabavu pokušavajući uštedjeti na svakom koraku. Uz računovođe se uvijek nađu i dežurna gunđala koja na sve imaju prigovor, počevši od odabira kafića sve do boje stolica na kojima sjedite. Ponekad se pri organizaciji druženja nije lako nositi sa svim zahtjevima, a Pan nam otkriva kako je život u biti prilično jednostavan i podsjeća da je lako uživati u njegovoj jednostavnosti, bez nepotrebnih komplikacija. Zato za druženje biraj jednostavne planove koji se ne odbijaju! U nastavku donosimo pet prijedloga za dobar provod s bliskim ljudima u kojem će čak i oni najzahtjevniji pronaći nešto s čime će se morati složiti.

Planinarenje

Bijeg u planine savršeni je način odmora i zabave, a uz malo istraživanja na internetu brzo ćete pronaći planinarsku stazu u vašoj blizini! Uz adekvatnu obuću (preskočite japanke ako ne želite završiti kao još jedna priča HGSS-a) i dobru zaštitu od sunca spremni ste na nekoliko sati druženja i smijeha. Također vodite računa da uz sebe uvijek imate dovoljno vode, a na kraju svoga puta nagradite se osvježavajućim pivom poput Pana.

PR PR (Foto: PR)

Večer društvenih igara

Iako je ljeto stvoreno za druženje na otvorenom katkad nam iznenadni ljetni pljusak može promijeniti planove. U tom slučaju najbolje je organizirati druženje uz društvene igre. Kartanje, igre strategije ili dobri stari čovječe ne ljuti se- izbor je na vama. Organizirajte timove i dogovorite pravila i zapamtite: Nema ljutnje, a gubitnik plaća rundu piva!

Turist u svome mjestu

Naviknuti na svakodnevnu rutinu često zaboravimo kako i mjesto u kojem živimo nudi puno veći sadržaj i mogućnosti od onog na koji smo uobičajeno naviknuti. Skupi ekipu, obiđite muzej, istražite povijesne znamenitosti ili se uputite u dio grada u koji inače ne zalazite. Za novo iskustvo nekad je dovoljno samo malo promijeniti perspektivu.

Roštilj

Dobri, stari, roštilj uvijek je dobra ideja jer tko može odoljeti druženju u dvorištu i izvrsnim jelima? I da, svi pravi roštilj majstori znaju da roštilj neće biti dobar bez gajbe Pana! Bilo da je riječ o Lageru, Zlatnom ili Pilsneru – hladno pivo, dobro društvo i ukusna hrana su sve što vam treba.

PR PR (Foto: PR)

Sportska aktivnost

Dolaskom toplih dana i mogućnosti za rekreaciju su veće, pa je ljeti prava prilika za organizaciju sportske aktivnosti na otvorenom. Osim što je izvrsna prilika za druženje, podsjetite prijatelje kako im bavljenje sportom donosi višestruke koristi. Ne morate brinuti- možda se oko termina za nogomet ili odbojku na pijesku nećete odmah usuglasiti, ali se barem uvijek lako dogovoriti za pivo poslije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene