Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Drama na sjeveru Hrvatske: Posvađali se nasred ulice, a onda je izvadio nož

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tridesettrogodišnji muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva 30-godišnjaka u nedjelju u mjestu Piškorovec pritvoren je uz kaznenu prijavu, a ozlijeđeni 30-godišnjak još je na liječenju u čakovečkoj bolnici, priopćila je u utorak Policijska uprava međimurska.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da se u nedjelju oko 4:30 na ulici u Piškorovcu osumnjičeni najprije posvađao s 30-godišnjakom, a potom su se i fizički sukobili. Pritom je osumnjičeni 33-godišnjak nožem zadao ubodnu ranu na vratu te rezne rane na vratu i glavi 30-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Ljubljani Grad bio u blokadi Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

U Županijskoj bolnici Čakovec liječničkim pregledom utvrđeno je kako je 30-godišnjak u sukobu teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju, dok je osumnjičeni 33-godišnji muškarac lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Ljubljani Grad bio u blokadi Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo ubojstva u pokušaju počinio 33-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, priopćila je PU međimurska.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni je ujedno predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene