Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traže sumnjivce

Vukovarska policija otkrila detalje napada na dvojicu srpskih mladića: "Nije utvrđeno da je motiv navijačko rivalstvo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je odmah nakon napada na dvojicu mladića započela istraživanje te su obavili razgovore s više osoba, identificirali su vozilo kojim su se koristili napadači i pretražili ga kao i prostorije na jednoj adresi u Vukovaru. Intenzivno tragaju za osobama koje sumnjiče za napad.

Vukovarska policija objavila je detalje napada na dvojicu mladića (24, 29) u centru grada koji se dogodio u četvrtak oko podne. Ističu da su odmah započeli s opsežnim istraživanjem te su ispitali više osoba, oštećenika i osoba za koje pretpostavljaju da bi mogle imati informacije o događaju.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

Pregledali su i snimke s nadzornih kamera koje su im otkrile bitne detalje te su identificirali vozilo kojim su se napadači koristili i pretražili ga, a u njemu našli predmete koje povezuju s napadom. Uz to pretražili su i dom te druge prostorije na jednoj adresi u Vukovaru.

Intenzivno tragaju za osobama koje sumnjiče za napad, a kriminalističko istraživanje do sada nije potvrdilo navijačko rivlastvo kao mogući motiv napada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene