Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo u Susedgradu

Policija traga za ženom koju se sumnjiči da je napala bivšu saborsku zastupnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija oglasila se oko razbojništva u Susedgradu, koje je zgrozilo javnost.

U stan 61-godišnjakinje je ušla 36-godišnja državljanka Republike Srbije pa fizički napala i pokrala 61-godišnjakinju. Razbojništvo se dogodilo u utorak oko 20:40 na području Susedgrada, točnije u ulici Vilima Korajca.

Pročitajte i ovo Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu Ilustracija Nakon dojave Splitski policajci pred kućom pronašli teško ozlijeđenu ženu, u kući mrtvog psa: Tragaju za napadačem

Ukrala je kartice, mobitele i druge stvari, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policija intenzivno traga za osumnjičenom osobom, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Prepoznajete li muškarca na fotografiji? U POTRAZI ZA INFORMACIJAMA Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Naime, dan ranije javnost je ostala zgrožena iskustvom bivše SDP-ove saborske zastupnice Vesne Škulić, koju je utorak navečer u njezinom vlastitom domu, kako je objavila, napala žena koja se brinula o njoj s obzirom na to da Škulić kao osoba s inavliditetom treba pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene