Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelj se bori za život

Zagreb: Ubio dvoje zbog ljubomore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području zagrebačkog naselja Markuševac, u Dotršćinskoj ulici, oko 12:40 dogodilo se dvostruko ubojstvo te pokušaj samoubojstva počinitelja.

Motiv je najvjerojatnije ljubomora, a za brutalan zločin odgovoran je 30-godišnji muškarac, koji je sa 17-godišnjom djevojkom ranije navodno bio u ljubavnoj vezi. Želio se osvetiti bivšoj djevojci (17) i njezinom dečku (18) pa je oko 12:40 došao do kuće u Dotrščinskoj ulici gdje se par nalazio.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca (Screenshot YouTube) Bizaran Slučaj Uznemirujuća snimka: Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca

Policija je izvijestila kako je ubojica prvo ispalio nekoliko hitaca u 18-godišnjaka, a djevojku izveo iz kuće i odveo je nekoliko stotina metara dalje, do obližnje šume. Nakon što je ubio i nju i sebi je pucao u glavu.

Policija je pored 30-godišnjaka pronašla vatreno oružje. On je s teškim ozljedama glave prevezen u KBC Dubrava gdje se bore za njegov život.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene