Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ostatak utrke otkazan

Tragedija na Grobniku, poginuo hrvatski sudac: Policija objavila detalje stravične nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška nesreća na Grobniku rezultirala je smrću jednog od sudaca utrke "Nagrada Hrvatske 2022.". S obzirom na ovaj tragičan događaj, drugi dan utrke neće se održati.

U subotu je oko 18:30 sati na auto stazi Grobnik kod Rijeke, tijekom održavanja sportske auto utrke "Nagrada Hrvatske 2022." teško je ozlijeđen sudac, koji je od posljedica zadobivenih ozlijeda preminuo u KBC Rijeka.

U nedjelju je na mjestu događaja proveden očevid kojim je utvrđeno da je do spomenutog došlo kada je vozač trkaćeg vozila, inače poljski državljanin, prilikom izlaska iz većeg zavoja i kretanja po nastavku auto staze u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je vozilo izletjelo sa staze.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Čovječe! Ulična utrka završila prevrtanjem vozila, a vozač pobjegao glavom bez obzira

U tom trenutku iza staze nalazilo se troje sudaca od kojih je jedan tada teško ozlijeđen. Njegovi kolege prošli su tek s lakšim ozlijedama.

Riječ je o 69-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je potom prevezen u KBC Rijeka kako bi mu se pružila liječnička pomoć, a gdje je nakon sat vremena preminuo od posljedica ozljeđivanja. Utvrđivanje svih relevantnih činjenica ovog događaja se i dalje nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene