Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Kanfanara

FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Aktualno Galerija Nesreća kod Kanfanara - 2 Nesreća kod Kanfanara - 2 Foto: IstraIN Nesreća kod Kanfanara - 3 Nesreća kod Kanfanara - 3 Foto: IstraIN Nesreća kod Kanfanara - 1 Nesreća kod Kanfanara - 1 Foto: IstraIN +0 Nesreća kod Kanfanara - 1 Galerija 1/4 >>
Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći kod Kanfanara u Istri.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak navečer na cesti D303 između Okreta i Kanfanara, a policija je izvijestila kako su dvije osobe teže i jedna lakše ozlijeđene. 

Iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do sudara između automobila pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak i automobila slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, također državljanin Sjeverne Makedonije.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

Od siline udarca BMW pulskih registracijskih oznaka se prepolovio te je stražnji dio vozila odbačen van kolnika. Svo troje sudionika nesreće prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako su 25-godišnjak i 57-godišnjak teško ozlijeđeni, a 22-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Županijska cesta 5077 je u vremenu od 20,05 do 23,10 sati bila zatvorena za sav promet.

Pročitajte i ovo Misterij na Svetom duhu - 1 Drama na hitnom prijemu Misterij u zagrebačkoj bolnici: Pacijentima i medicinskim sestrama iznenada pozlilo, pokrenuta istraga

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene