Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva kod Koprivnice

PUCAO U POZNANIKA Vratio se po nož, pa ga dočekala policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđeni muškarac pokušao je pobjeći, a nasilnik je u njega ispalio još dva metka no oba su ga promašila.

Koprivnička policija uhitila je i pritvorila 65-godišnjaka iz okolice Koprivnice zbog sumnje da je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima iz pištolja pokušao ubiti 51-godišnjeg poznanika iz Hlebina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu

Kako se doznaje u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj osumnjičeni se muškarac oko 15.30 sati na polju u Gabajevoj Gredi kod Koprivnice posvađao s 51-godišnjakom. Nakon svađe izvukao je pištolj i pucao mu u glavu. Teško ozlijeđeni muškarac pokušao je pobjeći, a nasilnik je u njega ispalio još dva metka no oba su ga promašila.

"Osumnjičeni muškarac otišao je kući kako bi uzeo nož te se vratio na mjesto događaja no tamo ga je zatekla policija", kazala je Dijana Žagar, iz policijske službe za odnose s javnošću.

Policija ga je potom uhitila, a pretragom kuće i vozila pronašli su mu i uzeli pištolj, dvije puške, 230 komada raznog streljiva, 58 komada lovačkih patrona i tri optička ciljnika.

Nakon liječenja na psihijatriji 80-godišnjak uhićen zbog pokušaja ubojstva supruge

Protiv 65-godišnjaka je već podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu zbog pokušaja teškog ubojstva i posjedovanja nezakonitog oružja.

Teško ozlijeđeni muškarac, kako doznajemo radi se o M.V. iz Hlebina, i uhićeni 65-godišnjak imali su ranije nerazriješene odnose koji su doveli do pokušaja ubojstva. Navodno je uhićeni muškarac čekao u zasjedi poznanika koji je išao u Gabajevu Gredu kako bi obavio poslove u vinogradu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene