Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kazna

Požega: Utrkivali se autobus i Volkswagen, automobil sletio s ceste i zabio se u prometni znak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je na tom dijelu ceste prometnim znakom zabranjeno pretjecanje, u ponedjeljak predvečer kod Požege su se pretjecanjem drugih vozila po cesti utrkivali Volkswagen i autobus, oba požeških registracija, pri čemu je automobil sletio s ceste i udario u prometni znak, a obojicu vozača očekuje prekršajna kazna.

Požeško-slavonska policija u utorak je priopćila kako je oko 17.10 sati 23-godišnjak vozio Volkswagen kroz Eminovce, kada je na mjestu gdje je to zabranjeno prometnim znakom započeo pretjecati autobus marke "Setra", koji je također započeo pretjecati drugo vozil ispred njega.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Da bi izbjegao sudar, vozač automobila sletio je s ceste na putnu bankinu, gdje je udario u prometni znak. Obojici vozača bit će izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja zabrana izraženih prometnim znakovima, najavljuju iz policije.

Policija također opetovano poziva vozače na pridržavanje prometnih propisa, posebno pri vožnji u zimskim uvjetima. Upozoravaju kako je, s obzirom da pada snijeg i zadržava se na cestama, otežana vožnja pod takvim uvjetima, pa vozačima preporučuju dodatni oprez jer se u takvim uvjetima povećava i opasnost od prometnih nesreća

"Vozačima savjetujemo da ne kreću na put bez zimske opreme, a ukoliko prometuju, da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila, izbjegavaju nagla kočenja i promjene smjerova, a posebnu pozornost obrate na zavoje, mostove, usjeke i nadvožnjake gdje je mogućnost poledice veća", poručuju iz požeško-slavonske policije. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene