Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeto puno svega

ZRĆE I DALJE 'NEPOPRAVLJIVO' Nema čega nema, pa i nove droge - balona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carinski službenici proveli su prije nekoliko dana akciju 'Zrće 2015.' kojoj je cilj suzbijanje nelegalne trgovine, nelegalnog taksi prijevoza i sprječavanje nelegalne prodaje proizvoda kojima su povrijeđena prava intelektualnog vlasništva.

Tijekom provođenja mjera nadzora utvrđeno je 19 nepravilnosti vezanih uz nelegalnu trgovinu, nelegalnog taksi prijevoza i nelegalne prodaje proizvoda kojima su povrijeđena prava intelektualnog vlasništva.

Podneseni su optužni prijedlozi i prekršajni nalozi od strane Odjela za mobilne jedinice Zadar te su tom prilikom privremeno oduzete razne vrste naočala, odjevnih predmeta, kapa, torbi, igračaka, ručnika, muzičkih slušalica i druge robe u ukupnoj količini od 2709 komada uključujući i 6 osobnih vozila.

Pročitajte i ovo Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu Ilustracija jezivo otkriće Strava u podzemnoj garaži: Ubijena 19-godišnjakinja pronađena u prtljažniku automobila

Slovenija: Stavio bubreg na prodaju u oglas, istražuje ga policija

Tijekom provođenja mjera u klubovima na području grada Novalje i mjesta Kolan utvrđeno je 15 nepravilnosti vezano uz nelegalnu prodaju ampula s plinom N2O i 3 nepravilnosti vezane uz prodaju proizvod 'RUSH'- poppers, sredstava koja se zlouporabljuju na način da ih se koristi kao omamljujuće sredstvo.

Tom prilikom privremeno je oduzeto 3566 komada ampula sa plinom N2O, 915 komada balona, 27 komada inhalatora i dozera te preparat 'RUSH' 76 komada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene